Mijn naam is Sharon Terbeek. Begin 2014 heb ik mijn diploma Helpende Verzorgende MBO2 gehaald om te kunnen starten als gastouder. Sinds begin 2015 ben ik ook gecertificeerd voor het VVE programma Kiki. Ik ben ook zoveel mogelijk aanwezig bij de workshops die het gastouderbureau organiseert om te blijven ontwikkelen en zoveel mogelijk op de hoogte te blijven.

Ik ben getrouwd en samen hebben we een dochter, Lotte, die al is opgegroeid tot een heerlijke tiener. Bruno is onze trouwe viervoeter. Hij is als pub bij ons gekomen toen Lotte 2 jaar was en is dus gewend dat er iemand aan zijn oren, poten of staart kan zitten. Het grootste deel van de dag ligt hij lekker rustig in zijn mand, maar hij vindt het ook heerlijk samen met de kinderen te rennen of mijn zijn bal te spelen.

Als kind zijnde vond ik het al heerlijk om met kinderen te spelen. Er is dan ook vaker gespeculeerd dat ik “later” iets met kinderen zou gaan doen. In mijn studietijd heb ik een andere richting gekozen, maar ik heb inmiddels besloten toch deze richting op te gaan. Ik vind het heerlijk om met kinderen om te gaan en hem te stimuleren zich verder te ontwikkelen.  Toen de tijd aangebroken was dat Lotte naar school ging, heb ik besloten de opleiding voor gastouder te gaan volgen. Op deze manier kan ik me heerlijk uitleven met de opvangkindjes en er toch altijd zijn voor mijn eigen dochter.